Niin hämmästyttävää kuin se onkin, tuhannen kävijän raja Kärppä's outdo:ssa on rikkoutunut. Vielä hämmästyttävämpää on se, että palaavia kävijöitäkin on yli 700 . What the f..k? No, vilpittömästi ilahtunuthan minä siitä olen, jos tämä turhanaikainen jauhaminen jotain viihdyttää. Sponsseja pitäis kyllä kohta ruveta saamaan.....No joo...

Tätä megalomaanista tapahtumaa oli tietysti tarpeen juhlistaa arvoisallaan tavalla, joten ei muuta kuin M:n kanssa Tapanilaan. Alkulämppänä vajaa 5c, sitten tuttu sininen 5c b-hallista, sitten otin YLÄKÖYDESSÄ turpaan yhdeltä 5b:ltä heti alkumetreiltä, mutta tästä sisuuntuneena toppasin saman sinivalkoisen 6b:n, jota viimeksi jo VEDETTIIN. Nyt ei terttenu huilata enää läheskään niin paljoa, kuin viimeksi, mutta kuitenkin liikaa. Viimeisenä reittinä se aiheutti tietysti pientä vääntöä ja yksi sturtsikin siinä tuli otettua. No, M:llä tais olla ihan hauskaa ainakin alapäässä kaapelia... Herra itse on palannut omalle tasolleen kyllä viimekertaiseen verrattuna. Meni tosi nätisti sinisen 5c:n, jota ei ensin meinannu millään uskaltaa yrittää. Ite ähräsin sitä paljon pidempään. Teknisesti se on kyllä mua huomattavasti parempi (ja fyysisesti laihempi), mutta pikkasen enemmän ku ois itseluottamusta....No, kyllä se kehittyy ku kiivetään. Itsellä taas on enemmän intoa kuin kykyä (tai älyä). Uudet Petzlin Corax -valjaatkin oli reissussa juhlistamassa tätä suurta urheilutapahtumaa ja istui mun perseelle hyvin. Varsin paljon miellyttävämmät, kuin edelliset.

Ja vielä tuli mieleen, kun tuli taas tosta sturtsaamisesta kokemus, että liekö rouvani oikeassa, kun sanoi, että lienee Sakasan kielestä lähtöisin tuo sturtsi-sana?

Tuossa vielä se Itävallan liikennemerkki todisteena asiasta.

Tiesittekö muuten, että Geronimo syntyi Bedonkohe-apassiheimoon, vaikka myöhemmin oli Chirikahua-apassien päällikkö?