Tähän johtopäätökseen tulin eilen illalla. M:n sähköpostissa eräs numerosarja oli virheellinen ja tähän ainoa syy voi olla se, että herran kädet on niin piipussa, ettei onnistu koneella kirjoittaminen. Eli varmaan on ottanu salaa Ruåttiin jonkun otelaudan tms. mukaan. Ja sitten herra BigL! Mies osti joitain aikoja sitten rock ringsit, mutta "Eipä niitä ole tullut käytettyä". Paskapuhetta, sanon minä! Takuulla roikkuu niissä puoli tuntia kaksi kertaa päivässä. Itse yritän edelleen tällä omalla "kiipeilemään oppii kiipeilemällä" -metodilla kehittyä enkä esimerkiksi pelaamalla golfia, meditoimalla, kutomalla sukkaa, ymmärtämällä maailman epäkohtia, saati sitten roikkumalla jossain tuskallisen pienillä koloilla varustetuissa kivenpaloissa. 

"Tulevat sanomaan, että olet väärällä tiellä, jos kuljet omaasi"  -Antonio Porchia 1885-1968. Cavessa yritin tätä omaa missiotani taas eilen toimittaa. Yllättävän positiivinen boulderkokemus. Muutama ihan hyvä toppaus.

Onneksi viksummat ja kyvykkäämmät kiipeilijätkin kirjoittaa blogeja. Selasin tuossa taannoin Haukkaria ja sieltähän löytyi synninpäästöä! Termi talvibulggaus, eli kaverit kasvattaa massaa talveksi. Itsehän olen tehnyt tämän tietysti taas paremmin. Olen kasvattanut massaa jo viisi vuotta tälle talvelle!

Quot homines, tot sententiae. - Kuinka monta ihmistä, niin monta mielipidettä.