Hmm... 2,5 viikon tauon jälkeen sunnuntaina M:n kanssa Tapanilassa. Olin jo valmistautunut murskaamaan herran odotetun ehdotuksen "Josko kokeilis yläköydellä kun on ollut taukoa ja polttarit ja työmatka ja kaikkea....", mutta ei, sitä ei kuulunut, vaan M lähti suoraan liidaamaan ilman pakottamista. Henkistä kasvua tapahtunut siis. Ja sitten tietysti pieni suorituksen arviointi: Aika hyvää huttua oli tauosta huolimatta. Rakas ystäväni pinkki kulma meni hienosti ja se eräs punainen vitonen (akilleen kantapääni) kohtalaisesti. Tajusin viimein sen toppauksen, joka oli varsin simppeli näin jälkikäteen. Lopetus oli pelottavalla 6a+ reitillä, josta ei nauti kukaan (M on ilmoittanut, ettei aio sitä liidata koskaan. No, katsotaan...). Puoleen väliin rimpuilin joten kuten ja sitten oli todettava, että ei tänään, ei jaksa enää. Kädet ei vaan pidä. Stoppi ja pakitus. Ei kyllä jäänyt edes harmittamaan. Joskus on vaan tajuttava, että nyt loppui paukku. Teknologiaa: Grigri2 on parempi kuin Grigri1.

Kas, siskokultakin on kommentoinut :) Ei muuta kuin seinälle vaan, siitä se lähtee!! Olisi kyllä perusteltua, koska tyypit käy Kalymnoksella tasaisin väliajoin, eikä kiipeile (ihme porukkaa). (seinä voi tulevaisuudessa olla lähempänä kuin arvaatkaan...) 

- Tiesittekö että Rambo 4 on Rambo elokuvista aika-vainaja akselilla verisin? Siinä kuolee keskimäärin 3,04 ihmistä minuutissa.

Non enim tam praeclarum est scire Latine quam turpe nescire. - Latinan osaaminen ei niinkään ole ylistettävää, vaan ennemminkin on häpeällistä olla osaamatta sitä.